martes, 12 de mayo de 2015

A14 Laia Puig i Júlia González

Twitter
Tots els tweets relacionats amb aquesta activitat han de tenir obligatòriament el hashtag #Gestinfo15
Sempre, en relació a la temàtica del blog:
1.Cercar
1.a. Fer cerques a Twitter utilitzant operadors de cerca a la cerca normal, o bé la cerca avançada.
1.b. Publicar al blog: una selecció de cerques fetes (per exemple, 2 cerques), comentant-la i els resultats obtinguts

Hem fet la cerca de #conciertosrock per tal de trobar els concerts tuits sobre els diferents concerts de rock que fan al món. Hem triat per exemple aquest tuit sobre el concert de Scorpions.


Hem fet una segona cerca avançada limitant els concerts de rock a Espanya. Hem triat el seguent tuit de les festes d'un barri de Madrid on hi haurà concerts de rock.

2.Crear llistes
2.a. Crear una llista a Twitter i incloure a la llista un mínim de 5 perfils d’interès
2.b. Publicar al blog el link de la llista i comentar breument els perfils seleccionats

-ROCKDELUX: és una revista de música en espanyol on hi ha articles, notícies, concerts...
-THE ROLLING STONES: es tracta d'un perfil on s'hi pengen totes les notícies relacionades amb el grup de música The Rolling Stones.
-40 PRINCIPALES: perfil musical on s'hi penja notícies tant de grups espanyols com d'arreu del món.
-ARENALSOUND: perfil amb totes les notícies del festival ArenalSound. Es dóna informació sobre els grups que tocaran, les normes, els escenaris...
-THEDOORCINEMACLUB: perfil oficial del grup on s'hi pengen les notícies, els propers concerts, cançons, discs...

3 Monitoritzar
3.a. Obrir un perfil a Tweetdeck o a Hootsuite i fer seguiments relacionats amb la temàtica del teu blog: de hashtags, cerques, llistes, etc
3.b. Publicar al blog una captura de pantalla a la que es vegin algunes monitoritzacions i comentar el vostre ús de Tweetdeck o Hootsuite


Hem trobat Tweetdeck una eina molt senzilla d'utilitzar i fàcil d'aprendre, ja que es pot veure totes les notícies alhora sense haver de canviar de pestanya. A més es dóna la opció de poder col·locar en una mateixa pàgina tant els tuits d'un hastag determinat o els d'un perfil, i això fa que sigui molt còmode d'utilitzar.

4. Publicar a Twitter
4.a. Publicar tweets compartint links sobre fonts d’informació (webs, posts, articles, videos...). Exemples de links: el web exposat a l’activitat A0, els millors resultats de les alertes i les cerques fetes a les activitats a l’assignatura, els millors links del Delicious... La quantitat és optativa (entre 7 i 10, per exemple). Podeu publicar també retweets de tweets interessants trobats fent les preguntes 1,2 i 3. Quantitat també optativa.
4.b. Publicar al blog: els links alguns d’aquests tweets fets per vosaltres, amb un breu comentari

- http://www.dodmagazine.es/festivales-2015/ : En aquesta web hi trobem una àmplia selecció d'informació musical sobretot orientada a música alternativa i ''indie''. Hi classifiquen aquesta informació en dates de festovals, localització d'aquests, etc. 

- http://www.dodmagazine.es : En aquesta web s'hi classifiquen articles sobre artistes, vídeos i events sobre música electrònica pionera en aquest moment.

http://www.arenalsound.com : Aquesta web musical està orientada únicament al festival Arenal Sound que se celebra a Burriana, en la qual s'hi exposen les novetats més recents sobre els artistes convidats al festival en qüestió. Tambe et donen altres opcions com la de comprar l'entrada, la tenda online on comprar-hi productes relacionats amb aquest etc.

http://los40.com : Aquesta és la web de la famosa cadena de radio musical ''Los 40 Principales'' en aquesta hi surten novetats dels artistes pioners del moment i també et donen l'opció d'interectuar amb ells tot donant-te un seguit d'opcions a nivell ''Time-Line''.

Extra:  el professor escriurà al seu Twitter @jguallar una indicació entre l’1 i el 6 de maig) que caldrà fer com a part de l’activitat

No hay comentarios:

Publicar un comentario