domingo, 10 de mayo de 2015


A14, 13 maig 2015
Alexia Palomar y Alejandra Martínez
Twitter
Tots els tweets relacionats amb aquesta activitat han de tenir obligatòriament el hashtag #Gestinfo15
Sempre, en relació a la temàtica del blog:
1.Cercar
1.a. Fer cerques a Twitter utilitzant operadors de cerca a la cerca normal, o bé la cerca avançada.
1.b. Publicar al blog: una selecció de cerques fetes (per exemple, 2 cerques), comentant-la i els resultats obtinguts

Cerca normal: Conciertos Barcelona




Hemos hecho la cerca normal de conciertos Barcelona, a partir de la cual hemos encontrado varios twitts y nos hemos decidido por el siguiente, porque creemos que es el que encaja mejor con el objetivo de nuestra cerca.



https://twitter.com/diselocantando

Cerca avanzada:
Hemos hecho una cerca avanzada poniendo conciertos y de electro como palabra clave y hemos obtenido estos resultados.






De los distintos resultados hemos escogido este:
https://twitter.com/IcemoonPromo_GR



2.Crear llistes
2.a. Crear una llista a Twitter i incloure a la llista un mínim de 5 perfils d’interès
2.b. Publicar al blog el link de la llista i comentar breument els perfils seleccionats




EDM Drops:
Events music bcn:
40 catalunya:
Reboot:



3 Monitoritzar
3.a. Obrir un perfil a Tweetdeck o a Hootsuite i fer seguiments relacionats amb la temàtica del teu blog: de hashtags, cerques, llistes, etc
3.b. Publicar al blog una captura de pantalla a la que es vegin algunes monitoritzacions i comentar el vostre ús de Tweetdeck o Hootsuite



Ens sembla que realment, Tweetdeck és una eina molt senzilla d'utilitzar i molt eficaç. No ens ha costat gaire d'aprendre a manejar-lo. És veu tot més organitzat i ordenat i el visionat és més fàcil. T'ofereix una visió general i completa de les diferents finestres de Twitter i fa més ràpid tot el visionat.

4. Publicar a Twitter
4.a. Publicar tweets compartint links sobre fonts d’informació (webs, posts, articles, videos...). Exemples de links: el web exposat a l’activitat A0, els millors resultats de les alertes i les cerques fetes a les activitats a l’assignatura, els millors links del Delicious... La quantitat és optativa (entre 7 i 10, per exemple). Podeu publicar també retweets de tweets interessants trobats fent les preguntes 1,2 i 3. Quantitat també optativa.
4.b. Publicar al blog: els links alguns d’aquests tweets fets per vosaltres, amb un breu comentari

https://twitter.com/alemartinezc9/status/597755362469613568 : Aquest és el web que vaig exposar a l'activitat A0. És el lloc web oficial de l'empresa multinacional d'events de música més important a nivell mundial. Pots trobar tots el events que realitzen a Espanya, i a més trobes el link per comprar les entrades. Normalment es vincula amb ticketmaster per la venta d'entrades.

https://twitter.com/alemartinezc9/status/597755239136141313 : Ticketmaster és el lloc web que ven més volum d'entrades d'events a Espanya. Les empreses organitzadores només han de posar-se en contacte amb Ticketmaster i aquests li portaran la venta de les entradas, fent així que l'empresa s'oblidi d'aquesta part del negoci. Ticketmaster té diferents mètodes de venta, però la seva pàgina web és el mètode més utilitzat per client.

https://twitter.com/alemartinezc9/status/597755102036889600 : És un lloc web dedicat als amants de la música. Pots trobar tota la informació que desitjis sobre el diferents festivals que es realitzaran a Espanya, a més tens l'opció de veure'ls en un mapa per saber a on se situa cada festival, o com calendari per tenir-los organitzats des del més imminent fins el que queda més lluny. Tambés trobes una pestanya a on hi ha gran quantitat d'artistes organitzats alfabèticament i t'ofereixen informació sobre cadascun.

https://twitter.com/alemartinezc9/status/597754417211932672 : Aquest és un article del diari online La Nueva España on s'explica que España és el país líder en pirateria musical en la red. L'article està en castellà.

https://twitter.com/alemartinezc9/status/597753873302958080 : Aquest web és un servei per descubrir música nova. T'ofereixen recomenacions personalitzades basades en la música que escoltes.

Extra:  el professor escriurà al seu Twitter @jguallar una indicació entre l’1 i el 6 de maig) que caldrà fer com a part de l’activitat

He fet dos tweets amb el hastag #recomano, tal i com @jguallar ha publicat al seu Twitter. Els dos tweets són aquests:

https://twitter.com/alemartinezc9/status/597758029044539392

https://twitter.com/alemartinezc9/status/597758794035257344

Al primer tweet recomanem un lloc web on trobar els "lyrics" de qualsevol cançó que desitjis.
Al segon tweet recomanem un lloc web de música on trobar el top d'èxits, les novetats i on pots comprar diferents cançons, a més d'oferirte alguns temes gratis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario