lunes, 16 de febrero de 2015

BLOG MUSICAL : ACTIVITAT 1. JÚLIA GONZÁLEZ I LAIA PUIG

1. Posa un exemple de permanència de la tradició oral en l’actualitat i justifica la teva elecció.Un exemple de permanència de la tradició oral en l’actualitat són les llegendes ja que aquestes es transmeten popularment de forma oral de generació en generació.

2. A partir de l’Informe: “Sociedad de la Información España 2014” de Telefónica

http://www.fundaciontelefonica.com/2015/01/21/sie14-informe-sociedad-informacion-espana-pais-conectado-europa/

- Posa un titular al vídeo de l’informe, tria dues dades de les que apareixen i les comentes, donant la teva opinió.Títol: Internet a casa nostra

Dades: -El 78,7% l'utilitza tots els dies

             -El 88,9% utilitza internet tots els dies entre els joves de 16 a 24 anys.

Totes dues dades ens han sorprés perquè la gent del nostre entorn ultilitza internet diariament i per tant pensàvem que aquestes dades girarien entorn al 100%.

Suposem que aquestes dades són més baixes del que pensàvem perquè no teníem en conte com la crisi pot afectar a moltes llars les quals no es poden permetre gaudir d'algo tant comú com seria Internet avui en dia.3. Analitza el vídeo Information/R/Evolution.

http://www.youtube.com/watch?v=-4CV05HyAbM


- Identifica tots els serveis i productes que puguis i fes una descripció bàsica de cadascú. Exemple: Wikipedia és …

Wikipedia és una plataforma que es troba de manera ''online'' amb la finalitat d'intercanviar tot tipus d'informació (contingut biogràfic, contingut històric...). En aquesta plataforma hi pot penjar informació qualsevol persona.

El word és un programa de creació de text i documents

Youtube és una pàgina web en la qual podem veure vídeos al mateix temps que penjar-los creant així una interacció socail-multimèdia amb qualsevol persona del món.

Google és un cercador d'informació amb el qual podem accedir a qualsevol tipus de dades via ''online''.

Yahoo és un buscador virtual que conté botigues virtuals, aplicacions i un sistema de correu electrònic.

Diigo és un sistema de gestió d'informació personal basat en el concepte ''núvol'' que inclou blogs de notes, arxius d'imatges i documents i la selecció de textos destacats.- Posa un titular a aquest vídeo i fes un comentari o valoració personal.

Titular: Informació a l'abast de les nostres mans.

Ens ha semblat un vídeo interessant i original ja que mostra alguns dels serveis que tenim gràcies a Internet, com per exemple la ràpida i fàcil cerca d'informació d'arreu del món, la lliure publicació de les nostres opinions i interessos o el visionat de videos online.

Un aspecte relleevant és el fet que qualsevol persona pot publicar allò que vulgui sense que aquesta informació sigui verificada.Júlia González i Laia Puig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario